Post by inprosbaybewebm on Mar 14, 2022 2:56:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pierwowzory generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
Trochę fajna gra ale nie uzależnia
Brodzo fajna grafkika ale durzo reklama. Daje jednom gwiezdje bo jeste duzo rekkam 😠
Stickman powraca na BMX! Przejazd przez wielkich miejsc i wreszcie piekło na ziemi! The #1 iOS smash hit 'Stickman BMX' finally arrives on Android and its 100%
ta gra jest waaaaayeee zbyt trudna, a jedno z wyzwań nie jest nawet możliwe, jest 8 skoków, ale mówi ci, żebyś miał 10 ... to głupie
Download Touchgrind BMX 2' apk 1.0 for Android. ... In result we got – the most elaborate BMX/SKATE mobile sports game on the Play Store.
Według mnie gra fajna, jeśli narzekacie na ilość darmowych map i rowerów, do pobierzcie lucky patchera i patchujcie do. Będzie miało wszystkie rowery i mapy )
But there's a catch: it only comes to iOS for now. If you've ever played a Touchgrind game such as Touchgrind Skate 2 or Touchgrind BMX, you'll know how it
Tutaj możesz grać w Pro BMX Tricks. Pro BMX Tricks jest jedną z naszych ulubionych gier w kategorii: gry wyścigowe. Zagraj w Pro BMX Tricks za darmo,
Super gra naprawdę polecam, jeśli umiesz robić triki no to twted gra jest jeszcze super 💗💗💗💗😊
Bardzo fajna gra nie umiałem wcześniej tricków, ale teraz umiem i robie ponad 1mln. Polecam tym bardziej jeśli nie ma kogoś BMX 2
Fajna gra, ale proszę dodać BMX2 dla telefonów o złych statystykach (nie wiem, jak to napisać). Fajna gierka lecz dodajcie mozliwość BMX 2 na slabsze telefony.
Brakuje polskiego języka w grze
Touchgrind BMX სპორტი wqj
Ciekawe gry zręcznościowe na iOS | Gry-zrecznosciowe.pl
Uwielbiam tę grę, ponieważ 1. Dobra grafika 2. Dobra kontrola palca ostatni powód 3. Dobre rowery.
Touchgrind BMX Sport eggq
To dobra gra bez reklam, ale po prostu nie podoba mi się tak skomplikowane sterowanie
Kapitalna aplikacja fajna zabawa duzy fun. Polecam ES
We took the core from TOUCHGRIND BMX, chosen by Apple as one of the TOP THREE best iPhone games of 2011, and pretty much made EVERYTHING excessively better.
jest fajnie bardzo fajnie całkowicie
Fajne! Uwielbiam wszystkie szczegóły, a Ty możesz tak wiele! Ale nie mogę znaleźć drugiego. Nie jest źle, bo to nie twoja wina, to wina moich tabletów. Uwielbiam swoje gry, Emma.
Potrzebujesz więcej map i wyzwań, ale fajnie!
Uwielbiam to, że sterowanie i sztuczki są tak łatwe, ale pobieranie zajęło tak dużo czasu, ale poza tym jest to świetne, polecam grać
jest tak nudno i trudno się poruszać, a ten saksofon, dlatego zawsze się rozbijałem
Daje 4 bo nie ma wiecej map
Więc cel gry jest dobry, ale chodzi o to, że mapy robią się nudne, robiąc te same tailwispe w kółko na tej samej mapie, więc pobierz touchgrind, tak mówię, ponieważ ta gra stanie się nudna i nie jest to nawet wolny świat, to jak wyścig dynamiczny ale sam więc nie nie polecam
Jest to jedna z najlepszych gier, w jakie kiedykolwiek grałem, bardzo polecam ją osobom, które lubią jeździć na rowerze. Grafika nie jest najlepsza, ale lepsza niż większość gier na m mobile, więc jeśli masz czas, powinieneś wypróbować grę.
Macie wypuść bmx 2 na telefon Samsung Galaxy A 10
Ta gra jest najgłupszą grą jaką posiadasz. Nie da rady grać
Gra jest fajna, ale jedynym powodem, dla którego daję 5 gwiazdek, jest to, że rower jest za wolny
Jak jadę nagle wciska się coś o palcach do jest wkużające ocena gry2/5
gra nie daje ci nic podobnego, dosłownie, daje ci demo jak wow wow i mogę pobrać jak inną grę i jest tak jak inna gra, ponieważ tak jak wow
Touchgrind BMX Spor sffc
Gra fajna ale nie co to jest za sterowaniem do się wydaje do grania na kompie
Touchgrind BMX Deportes jxb
Touchgrind BMX ખેલ કૂદ oqqa
Bardzo fajna gra tylko jest jeden problem😞jest tylko jedna darmowa mapa i potem ta gra się robi nudna.i została wykonana przez daną inspirację do zmiany byłabym wdzięczna
The Ants: Underground Kingdom Strategi qvjr
Możesz zrobić tylko jeden poziom i musisz to robić w kółko, chyba że chcesz płacić za inne poziomy, co dla mnie nie brzmi uczciwie, gdyby wszystkie poziomy były darmowe, zdecydowanie chciałbym pięć tej gry na 5 gwiazdek
Źle zrobione jest to, że 1 jest na Androida a 2 na iPhony i sterowanie słabymi 2 gwiazdki naprawa należy się 1
Totalne guwno nie da sie robić trikuw lepszych wersji do touchgrind BMX 2
Recenzja gry Touchgrind BMX na iOS'a. Jeśli masz jakieś urządzenie od Apple, np. iPad, iPod lub iPhone, to możesz zagrać w tą grę. A naprawdę warto.
Świetna gra, bardzo trudna do opanowania, ale fajna, gdy już ją złapiesz, nie możesz jej odłożyć, musisz zapłacić za inne mapy, które naprawdę śmierdzą, dlatego daję jej 3 gwiazdki
Nie pójdzie szybko
bardzo fajna gra spoko jest grafika i sterowanie ALE DLACZEGO TRZEBA KUPOWAĆ KOLEJNE MAPY CHYBA WAS PO##BA## dziękuje
Nie grajcie w tą grę